Några ord

Presens[ce] Design tillkom genom en kombination av mina tre passioner; livets goda, närmare bestämt goda viner, en kärlek till finsnickeri och som tredje ingrediens ett drivande entreprenörskap. Tre starka intressen som kombinerats med en vilja att skapa något av högsta möjliga kvalitet och något som berikar livet för de som lever med mina skapelser.

Min önskan är att man när man kliver in i en av mina vinkällare ska få en känsla av närvaro, att precis här vill jag vara, just nu. Det är en känsla av trivsel, lyx och lugn på samma gång. Därav namnet; en lek med det engelska presence och det svenska presens. Ordet Design tillkom för att det handlar om att skapa och utforma något unikt för varje vinkällare, en anpassning till vad som skall lagras just här. Därtill ska ägarens önskemål och smak uppfyllas, allt från typ av förvaring till val av material och ljussättning.

I en liten verkstad strax utanför Stockholm skapar jag en design unik för varje kund. Det är ett tidskrävande arbete, där varje detalj bearbetas för hand. I slutändan framträder en vinkällare som bidrar till en känsla av lyx i ägarens hem.

Välkommen till Presens[ce] Design!

Göran